неділю, 6 грудня 2015 р.

Південний - місто-супутник Одеси!

Дата заснування11 травня 1978
Місто Южне одне з наймолодших і зелених міст України. Знаходиться на березі Чорного моря в Одеській області по сусідству з відомим курортом Коблево.Основан в 1978 р при будівництві Південного морського порту (третій за величиною після Одеси та Іллічівська). Складається з семи вулиць, забудованих висотними будинками. Якісна міська інфраструктура і високий рівень життя населення обумовлені великий прибутковістю самого великого державного підприємства України. Продовжується розвиток курортної та оздоровчої інфраструктури. Поруч знаходиться античне городище Єні-Дунья.

Відпочинок у місті.

Місто дуже молоде, воно почало будуватися в кінці 70-х років минулого століття, тому тут немає ніякого історичного центру. Южне зовсім маленьке, там навіть немає публічного транспорту. Ну тобто є одна маршрутка, але вона ходить рідко.

В самому-самому центрі є величезна площа з достатньо-таки вражаючим, як на таке маленьке місто. Місто порадує своєю чистотою і доглянутістю. Прогулюючись містом, він дивує красивими підстриженими газонами з вічно зеленими ялинками, а безліч різнокольорових клумб п'янять своїм ароматом.

Місто Южне красивий в будь-який час року, але особливо влітку, коли працюють фонтани. Головний світломузичний фонтан - «Парад планет» у вигляді планет Сонячної системи. 


 Південний пишається великою кількістю фонтанів, найголовніший з них, гордість Південного, один з небагатьох в Україні світломузичних фонтанів стоїть на центральній площі города.Для маленьких відпочивальників побудовано безліч дитячих майданчиків з різноманітними гойдалками та лабіринтами.

Спорткомплекс «Олімп» - одне з найкращих спортивних споруд України - був побудований в 2004році. Вперше у шанувальників здорового способу життя з'явилася можливість отримувати різноманітні, і, що найголовніше, якісні послуги, що відповідають світовим стандартам і вимогам.

У затишних кафе і ресторанах відвідувачів від душі по домашньому смачно нагодують, а ціни приємно здивують. Величезне відміну Південного від великих курортних міст - це цінова політика. Ціни на повноцінний відпочинок тут набагато нижче, ніж у курортних гігантів.


Він приваблює своєю безпосередністю тих, хто хоче просто відпочити і насолодитися тишею і спокоєм провінції, забувши про постійну метушні великих міст. У Південному ніколи не буває автомобільних пробок, галасливих вулиць і вічно поспішають кудись людей. Відпочинок в Південному це спілкування з природою та її дарами. У Південному життя тече плавно. Тут ніхто нікуди не біжить, не штовхається, в пробках не варто. У цьому прекрасному куточку України поєднуються тиша, спокій сільській місцевості та блага міського життя.

Південний - це відмінне місце для сімейного відпочинку. У міста є свої санаторій, бази відпочинку, готель європейського стандарту. Великий вибір квартир поруч з морем. Ціни приємно дивують.Пляжі міста неповторні. Чистий білий пісок, зігрітий сонячними променями принесе вам блаженство - ви можете лягти прямо на нього, розслабитися і насолодитися теплом кожної піщинки. Море кришталево чисте, а вода прозора настільки, що навіть далеко від берега вам буде видно морське дно і його мешканці. Для любителів морських атракціонів на пляжі є і гори, і водні мотоцикли, а при великому бажанні можна здійснити політ на парашуті. 









1 коментар:

  1. привіт усім, якщо ви шукаєте позику з низькою ставкою 2 ставки на рік, тоді пропозиція позики pedro буде гарною для вашої бізнес-позики та іншого виду позики, яку ви хочете застосувати, якщо ви знаєте, що можете отримати гарне повернення якомога швидше, тоді зв’яжіться з паном Педро на pedroloanss@gmail.com

    ВідповістиВидалити